Είσαι έτοιμος να βελτιώσεις το παιχνίδι σου και να αποκτήσεις την εκτελεστική δεινότητα που κάνει τους μεγάλους σουτέρ να ξεχωρίζουν;

Το Eurohoops Dome σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τα μυστικά της τέχνης του σουτ μέσα από ένα πρωτοποριακό εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης, που τηρεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Ο Head Coach της Εurohoops Academy Κωνσταντίνος Σταμάτης και το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, έχουν σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο που θα σε βοηθήσει να μάθεις να σουτάρεις καλά και σωστά, προσαρμοσμένο σε διάφορες συνθήκες του παιχνιδιού.

Περιλαμβάνει ασκήσεις που θα ενισχύσουν την ικανότητα υποδοχής της μπάλας, το ρυθμό και τη μηχανική της εκτέλεσης, καθώς και το συνδυασμό κινήσεων για την ιδανική εφαρμογή του σουτ σε συνθήκες αγώνα. Έλα στις Shooting Days και δες τα ποσοστά σου να εκτοξεύονται!

*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ., αλλά και εκτός αυτής.
*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αθλητές άνω των 13 ετών.

Shooting Days
Προπονήσεις Αθλητές Eurohoops Academy Αθλητές εκτός Ακαδημίας
1 προπόνηση 10€ 15€
1 φορά την εβδομάδα 30€/ μήνα 45€/ μήνα
2 φορές την εβδομάδα 45€/ μήνα 60€/ μήνα
Πρόγραμμα
Δευτέρα 18:00 – 19:00
Τρίτη 18:00 – 19:00
Τετάρτη
Πέμπτη 17:00 – 18:00
Σάββατο
Κυριακή 13:00 – 14:00

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 697 665 7584

E-mail επικοινωνίας: academy@eurohoops.net

Νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας

Το πρόγραμμα Shooting Days πραγματοποιείται με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών και των προπονητών, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς, τη γγΑ και το Υπουργείο Υγείας. Οι προπονητές και το προσωπικό της εγκατάστασης φοράνε μάσκες προστασίας και καθοδηγούν τους αθλητές ώστε να κατανοήσουν και να τηρήσουν τα νέα μέτρα. Οι αθλητές απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν τη προπόνηση, κατά τη διάρκεια της και μετά το τέλος της. Επιπλέον, ο κάθε αθλητής χρησιμοποιεί αποκλειστικά τη δική του μπάλα, η οποία και θα απολυμαίνεται κάθε φορά πριν χρησιμοποιηθεί ξανά από επόμενο αθλητή. Οι αθλητές απαγορεύεται να κάνουν χρήση οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου πέρα από τα προσωπικά τους αντικείμενα και της μπάλας.

 

Visit also: