Κάθε Πάσχα, αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συναντιούνται στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome στην Κηφισιά και απολαμβάνουν το Easter Camp, ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, νέες γνωριμίες και πλούσιες μπασκετικές γνώσεις.
Ο Head Coach της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Σταμάτης και το προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy σχεδιάζουν εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης που βοηθάνε τους συμμετέχοντες να εξελίξουν το παιχνίδι τους και να ανέβουν επίπεδο την περίοδο του Πάσχα.
Οι συμμετέχοντες βελτιώνουν την τεχνική τους στην μηχανική και την εκτέλεση του σουτ, στο χειρισμό της μπάλας, στις κινήσεις με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι και πολλά ακόμα σε ένα πλούσιο και εξειδικευμένο ασκησιολόγιο! Παράλληλα, οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα το παιχνίδι, διασκεδάζοντας και κάνοντας νέους φίλους, σε μια αξέχαστη εμπειρία.